OBH Nordica – Easy Fry & Grill XXL 2in1 airfryer silver 6.5 liter

kr. 1.249,00

OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2in1 airfryer silver 6.5 liter

Med Easy Fry & Grill XXL kan du friturestege og grille samtidig, med kun lidt eller ingen olie. Dermed kan du lave sund mad uden at gå på kompromis med den gode smag. Airfryeren har en kraftig blæser, der hurtigt cirkulerer ekstremt varm luft ved høj hastighed, og dermed friteres maden uden tilsætning af olie.

Easy Fry & Grill XXL har en unik innovativ teknologi, der gør det muligt at bruge to forskellige programmer på samme tid – det giver perfekt friturestegte pommes frites og grillet kød. Du behøver ikke selv at tænke over tilberedningen – maskinen fortæller dig trin for trin, hvad du skal gøre og beregner automatisk tiden, så de to retter er klar på samme tid med perfekt resultat.

Med den udtagelige rumdeler kan du nemt tilpasse madlavningsfladen. Du kan tilberede en hel kylling ved at bruge hele overfladen eller to forskellige retter på samme tid ved at bruge den medfølgende rumdeler. Et stilfuldt design i rustfrit stål betyder, at maskinen kan stå fremme i køkkenet. Med denne airfryer kan du tilberede en række forskellige retter ved hjælp af de otte automatiske programmer – en hel kylling, pommes frites, kød, fisk, friturestegt kylling, pizza, grøntsager og desserter.

Den gør det også muligt at bage saftige chokolademuffins og brød og har desuden programmer til tørring og opvarmning. Den medfølgende støbte grillrist og den høje temperatur på 220 grader giver et perfekt grillet resultat. Derudover har grillristen non-stick belægning, som betyder, at der ikke er behov for fedtstof, og gør rengøringen meget lettere.

En af de mange fordele ved denne airfryer er dens enkle brug. Fyld den aftagelige beholder med ingredienser, indstil temperaturen til 40-220 grader, og indstil timerfunktionen op til 60 minutter. Brug knappen Sync til at tilberede to retter samtidig. Den automatiske timer fortæller, når maden er færdig, eller når der skal røres i den. Et tydeligt digitalt LED-panel gør indstillingen meget enkel. Du sparer tid med denne varmluftsteknologi, fordi maden tilberedes dobbelt så hurtigt som i en almindelig ovn, og maskinen er nem at rengøre.

Alle løse dele tåler opvaskemaskine. Denne airfryer har en XXL-kapacitet på 6,5 liter og er perfekt til otte personer. Dermed passer den godt både til en stor familie eller middag med mange venner. Opskrifter til inspiration findes på www.obhnordica.dk. Spar op til 65% energi med varmluftsfriturer fra OBH Nordica sammenlignet med en traditionel ovn, energiklasse A. Test udført i 2022 med frosne pommes frites.

Easy Fry & Grill XXL 2in1 kan repareres i 15 år. Det betyder, at vi kan sende reservedele fra 6200 værksteder verden over med lave omkostninger. Det er en del af vores bæredygtighedsarbejde for at beskytte miljøet gennem reduktion af affaldsmængden.

På lager

OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2in1 airfryer silver 6.5 liter

Med Easy Fry & Grill XXL kan du friturestege og grille samtidig, med kun lidt eller ingen olie. Dermed kan du lave sund mad uden at gå på kompromis med den gode smag. Airfryeren har en kraftig blæser, der hurtigt cirkulerer ekstremt varm luft ved høj hastighed, og dermed friteres maden uden tilsætning af olie. Easy Fry & Grill XXL har en unik innovativ teknologi, der gør det muligt at bruge to forskellige programmer på samme tid – det giver perfekt friturestegte pommes frites og grillet kød. Du behøver ikke selv at tænke over tilberedningen – maskinen fortæller dig trin for trin, hvad du skal gøre og beregner automatisk tiden, så de to retter er klar på samme tid med perfekt resultat. Med den udtagelige rumdeler kan du nemt tilpasse madlavningsfladen. Du kan tilberede en hel kylling ved at bruge hele overfladen eller to forskellige retter på samme tid ved at bruge den medfølgende rumdeler. Et stilfuldt design i rustfrit stål betyder, at maskinen kan stå fremme i køkkenet. Med denne airfryer kan du tilberede en række forskellige retter ved hjælp af de otte automatiske programmer – en hel kylling, pommes frites, kød, fisk, friturestegt kylling, pizza, grøntsager og desserter. Den gør det også muligt at bage saftige chokolademuffins og brød og har desuden programmer til tørring og opvarmning. Den medfølgende støbte grillrist og den høje temperatur på 220 grader giver et perfekt grillet resultat. Derudover har grillristen non-stick belægning, som betyder, at der ikke er behov for fedtstof, og gør rengøringen meget lettere. En af de mange fordele ved denne airfryer er dens enkle brug. Fyld den aftagelige beholder med ingredienser, indstil temperaturen til 40-220 grader, og indstil timerfunktionen op til 60 minutter. Brug knappen Sync til at tilberede to retter samtidig. Den automatiske timer fortæller, når maden er færdig, eller når der skal røres i den. Et tydeligt digitalt LED-panel gør indstillingen meget enkel. Du sparer tid med denne varmluftsteknologi, fordi maden tilberedes dobbelt så hurtigt som i en almindelig ovn, og maskinen er nem at rengøre. Alle løse dele tåler opvaskemaskine. Denne airfryer har en XXL-kapacitet på 6,5 liter og er perfekt til otte personer. Dermed passer den godt både til en stor familie eller middag med mange venner. Opskrifter til inspiration findes på www.obhnordica.dk. Spar op til 65% energi med varmluftsfriturer fra OBH Nordica sammenlignet med en traditionel ovn, energiklasse A. Test udført i 2022 med frosne pommes frites.

Easy Fry & Grill XXL 2in1 kan repareres i 15 år. Det betyder, at vi kan sende reservedele fra 6200 værksteder verden over med lave omkostninger. Det er en del af vores bæredygtighedsarbejde for at beskytte miljøet gennem reduktion af affaldsmængden.

Varenummer:AG801DS0
EAN:3045387249564
Mærke:OBH Nordica
Findes i Kategori:Åbningstilbud, AirFry & ActiFry, Køkkenmaskiner, OBH Nordica, Øvrige

Relaterede produkter